ADANA’NIN SEVİLEN BAŞARILI GÜZELLİK UZMANI SEMİHA AYONEL KİMDİR ?

Admin
Kasım 22, 2021
Kadınlarımızın ülke ekonomisine katkısı her geçen gün biraz daha artarken, bu süreçte binbir zorlukla karşılabiliyorlar. Yılmadan mücadelesine devam edenler, yürüdükleri bu zorlu yolda yaşamlarını farklı hikayelerle taçlandırıyorlar.
 
 
1989 Adana doğumlu olan Semiha AYONEL 2005 yılından beri güzellik uzmanı olarak bu sektörde Adana’da hizmet vererek Hayalini hep kurduğu güzellik uzmanlığını aldığı tüm eğitimlerle gerçekleştirmiş olup  ve ardından kendi yerini açan Semiha AYONEL , kısa sürede en hem çok tercih edilen hem de sevilen bir güzellik  Uzmanı olarak  kendi markasını oluşturarak geniş bir müşteri portföyü oluşturmayı başardı.
Kadınlarımızın ülke ekonomisine katkısı her geçen gün biraz daha artarken, bu süreçte bin bir zorlukla karşılaşabiliyorlar.
Yılmadan mücadelesine devam edenler, yürüdükleri bu zorlu yolda yaşamlarını farklı hikayelerle taçlandırıyorlar.
Hayalinin Peşinde Koşan Güzellik Uzmanı SEMİHA AYONEL, Kendi Markasını Yarattı
 
İşini severek ve büyük bir titizlk ve özveri lle yapan Güzellik Uzmanı Semiha AYONEL ‘e siz değerli okurlarımız için sorduk.
SEMİHA AYONEL KİMDİR
Soru 1 -Semiha Hanım öncelikle sizi biraz daha yakından tanıyarak röportajımıza başlayalım istiyorum. Bize kendinizden ve Güzellik Merkezinizi  açana kadar ki geçen süreçten bahsedebilir misiniz?
 
1989 Adana doğumluyum .16 yıldır bu sektörün içindeyim. Okul hayatımı bitirince hemen işe başladım.Tüm sektör ile alakalı gerekli bütüm eğitilerimi tamamlayıp tüm sertifikalarımı da aldıktan sonra   Hem okul hayatımdaki bilgilerim  hem de  16 yıldır biriken tecrübelerimi şimdi kendi salonumda  paylaşıyorum. 
Soru2: Güzellik ve bakım denince akla çoğunlukla ilk cilt bakımı gelir.  Sizce cilt bakımı kaç yaşından itibaren yaptırılması gerekir.
Açıkcası Ben yaptığım işi sadece bakım olarak adlandırmıyorum. cildi bir bütün olarak herzaman ele alıyorum. Benim yapmaya çalıştığım cildi tedavi etmek, sağlıklı görünmesini sağlamak ve cildi aldığı tahribatlara karşı korumaktır. Bunları yaptığınızda zaten cildi güzelleştirmiş oluyorsunuz. 
Eğer cildinizde tedaviye ihtiyaç duymuyor sadece duru ve temiz bir görünüşe sahip olmak  istiyorsanız, estetik bir müdahele istemiyor klinik işlemlerle sonuç almak istiyorsanız bize gelebilirsiniz. O yüzden bir yaş aralığı vermeyeceğim. Çünkü ben cilt için geçici değil kalıcı çözümler yaratmaya çalışıyorum.
Sizi cildinize yatırım yapmaya yönlendiriyorum.
 
Soru3: Profesyonel cilt bakımının önemini, nasıl yapıldığını ve ne kadar aralıklarla yapılması gerektiğini kısaca anlatabilir misiniz?
Bu işin profesyonel yapılması en önemli nokta.. Elbette imkanlarımız doğrultusunda evde de yapacağımız uygulamalar olabilir. Ancak her işte olduğu gibi uzmanlarca yapılmasını öneriyorum. Çünkü derimiz yaşayan bir organımız. Dış etkenler, stress, hava, yeme –içme alışkanlıkları, genetik faktörler cildimizde olumsuz etkiler bırakabilir. Bu olumsuzluklardan kurtulmak için size mutlaka profesyonel bakımları öneriyorum. Her derinin farklı çözümlere ihtiyacı vardır. Bu yüzden de yapılan işlemlere göre bakımlarımızın periyotları var.

Soru 4: Sizin güzellik merkezinize gelen misafirlerinize uyguladığınız Temel Bakım nedir?
Bir  bakımda amacımız ilk önce cildin analizini yapmak, bu analize göre uygun ürünleri kullanarak cildi temizlemektir. Bundan sonra yapacağımız tüm işlemler cilde daha iyi nüfuz edecek ve doğru sonuç alınmasını kolaylaştıracaktır.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Üye OlŞifremi Unuttum

Son yorumlar