Alper Erözer ile “Wannabe” Dünya’ya İniş Yaptı: “Tell Me What You Want”

admin
Haziran 21, 2022

Dinmeyen enerjisi ve Dünya'yı hedefleyen vizyonuyla genç yaşında "Yükselen Yıldız" başta olmak üzere daha birçok ödüle layık görülen Alper Erözer, yeni şarkısı "Tell Me What You Want" ile müzikseverlerle buluşuyor.

Tüm zamanların unutulmaz pop müzik grubu Spice Girls'ün "Wannabe" parçasından esinlenilerek bestelenen şarkıda Alper Erözer'e, Eazy Mac ve Golden Bsp eşlik ediyor. Aynı zamanda çok başarılı bir söz yazarı olan Alper Erözer, parçada kendisine ait sözleri hem Türkçe hem İngilizce seslendirerek ülkesine yeri doldurulamaz bir gurur yaşatıyor.

Instagram ve Youtube sayfalarında rekorlar kıran Erözer'in ışıltısının hiç sönmeyeceği kesin… Öte yandan Alper Erözer, yıldızını uluslararası arenada yaptığı işlerle parlatarak ülkesini temsil etmenin paha biçilemez mutluluğunu da yaşıyor.

Kariyerinde denediği farklı soundlar ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Alper Erözer: "Müziğin kendisi için adeta yakıcı bir tutku olduğunu" belirterek konserlerindeki izdihamın ipuçlarını da böylece vermiş oluyor.

Alper Erözer, "Tell Me What You Want" şarkısıyla hayranlarına bir mesaj iletiyor olabilir ???? Bu fırsatı değerlendirmeyi unutmayın.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Üye OlŞifremi Unuttum

Son yorumlar