Başkan Keleş ve ekibinden Sakarya’nın dört bir yanına ziyaret

admin
Ağustos 3, 2021
CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş ve il yöneticileri iki gün boyunca aralıksız ziyaretlerde bulundu.
 
İLK ZİYARET ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİNE
 
CHP İl Başkanı Keleş’in iki günlük ziyaret programının ilk durağı Şehit ve Gazilere oldu. Türkiye Harp Malûl Gaziler Dul ve Yetimler Derneği’ni ziyaret eden Başkan Keleş, şehit ve gazilerin her zaman başları üzerinde yeri olduklarını vurgulayarak kendilerine minnettar olduklarını ifade etti.
 
SAKARYA’DA YAŞAYAN SAMSUNLULARA ZİYARET
Programına Sakarya Samsunlular Derneği Başkanı Adnan Pala’yı ziyaret ederek sürdüren Başkan Keleş kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Başkan Pala’ya teşekkür ederek Sakarya’da yaşayan Samsunluların her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.
 
SENDİKALARDA İLK ZİYARET LASTİK – İŞ SENDİKASINA
 
Başkan Keleş sendika ziyaretleri kapsamında ise ilk olarak Sakarya Lastik-İş Sendikasına adım attı. Başkan Keleş, yardımcıları Gönül Yıldız İrşi, Cemal Demir ve Ayhan Kadanalı ile beraber Lastik-İş Sendikası’nı ziyaret etti. CHP’li Keleş kendilerini ağırladıkları için Sendika Başkanı Fuat Özbak ve yönetim kuruluna teşekkür etti.
 
ZİYARETLER DİYANET-SEN SENDİKASI İLE DEVAM ETTİ
CHP Sakarya İl Örgütü’nün sonraki durağı ise Sakarya Diyanet-Sen Sendikası oldu. CHP’lileri Sendika Başkanı Nihat Meraklı ve yönetim kurulu karşıladı.
 
YENİ YERİNE TAŞINAN SERDİVAN İLÇE BAŞKANLIĞI ZİYARET EDİLDİ
CHP İl Başkanı Keleş ve il yöneticileri, sendikaların ardından parti içi ziyaretlerde bulundu. Yeni yerine taşınan CHP Serdivan İlçe Başkanlığını ziyaret eden İl yönetimi, İlçe Başkanı Atilla Karahan’a yeni yerlerinin bir kez daha hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
PARTİ BÜYÜĞÜ UNUTULMADI
 
CHP Sakarya’da parti büyüğü olarak Kabul edilen Erol Aydın’ı da unutmayan Başkan Keleş, ameliyatının ardından Aydın’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
 
TÜRK TELEKOM’A ZİYARET
 
Türk Telekom Müdürlüğü’nü ziyaret etmek üzere yola çıkan Başkan Keleş, Türk Telekom Müdürü Bekir Laik’i de da ziyaret etti. Keleş daha sonra ise soluğu Adapazarı’nda aldı.
 
SON DURAK ADAPAZARI İLÇE ÖRGÜTÜ OLDU
 
Ziyaretlerine ara vermeden devam eden CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş son olarak Adapazarı İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. Başkan Keleş, misafirperverlikleri nedeniyle İlçe Başkanı Füsun Çetin’e ve yönetim kuruluna teşekkür etti.
 
“YARIN SEÇİM VARMIŞÇASINA ÇALIŞIYORUZ”
 
CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş ziyaretlerinin ardından parti il binasında ilçe başkanları ile bir araya
gelerek genel bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantının ardından açıklama yapan CHP’li Keleş, “Kentimizin nabzını tutabileceğimiz her yerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yarın seçim varmışçasına, hiç yorulmadan bu çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Tek amacımız Sakaryamızın ve ülkemizin aydınlık yarınlara kavuşması.” dedi.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Üye OlŞifremi Unuttum

Son yorumlar