Kemalpaşa Belediyesi Ağustos Ayı Meclisi Gerçekleştirildi

admin
Ağustos 1, 2022

Kemalpaşa Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı yönetiminde, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi

 

Meclis gündemine sunulan 7 önergeden 2’si oy birliğiyle kabul edilirken 4 önerge ise oy birliği ile komisyonlara iletildi. İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi(KOSBİ) Müteşebbis Heyeti’nde belediyeyi temsilen yer alacak 2 asil 2 yedek üyenin belirleneceği seçim Ağustos Ayı Meclisinde gerçekleştirildi. Bir önceki müteşebbis heyetinde yer almayan Başkan Karakayalı belediyeyi temsilen müteşebbis heyetine seçildi.

 

OYLAR TEKRAR SAYILDI

KOSBİ Müteşebbis Heyeti seçimi için yapılan oylama sonrası Ak Parti Grup Sözcüsü Metin Yaşar oyların tekrar sayılmasını istedi. Başkan Rıdvan Karakayalı tarafından her partiden bir temsilci görevlendirilerek tekrar sayılan oylamada sonuç değişmedi. Buna göre; Cumhuriyet Halk Partisi grubundan Rıdvan Karakayalı ve Nejat Özden 16 oy alarak müteşebbis heyeti asil üyeliğine seçildi. Yedek üyeler ise Cumhuriyet Halk Partisi grubundan Muharrem Bayraktar ve Hüseyin Kalıpçı’dan oluştu. Bir sonraki birleşim 5 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Üye OlŞifremi Unuttum

Son yorumlar