KIVANÇ ERKAN GELECEĞİN YILDIZI OLMAYA ADAY

Admin
Aralık 25, 2021

Geçtiğimiz gün çekimleri tamamlanan “Dedemin Gözyaşları” isimli sinema filmi için kamera karşısına geçen çocuk oyuncu Kıvanç Erkan, filmde sergilediği başarılı oyunculuğuyla göz doldurdu.

İlk oyunculuk deneyimini 6 yaşında Usta oyuncu Erdoğan Sıcağın sergilediği tiyatro oyununda yaşayan Kıvanç Erkan küçük yaşına rağmen sahnede sergilediği yeteneğiyle dikkatleri üzerine çekti. Daha sonra bir çok dizi ve reklam filminde yer aldı.

Bir dede ile lösemi hastası torununun hikâyesini konu filmde, lösemiye yakalanan Mustafa karakterinin en yakın arkadaşı Ali karakterini canlandıran Kıvanç Erkan oyunculuk kariyerinde emin adımlarla ilerliyor.

Halil Ergün, Erkan Petekkaya, Ali Kürşat Uzun, Cem Kılıç, Seda Tosun, Elif Kaya, Turgay Tanülkü, Ali İpin, Aliye Uzunatağan, Sinem Yıldırım, Kubilay Eraslan, Eylül Akdağ, Elif Güçkıran, Sinan Bengier, Hüseyin Elmalıpınar, Can Kolukısa, Yavuz Karakaş, Kerem İçyer, Evrim Polat ve Emrah Doğan gibi bir birinden başarılı isimlerle aynı projede yer aldığı için çok mutlu olduğunu belirten Kıvanç Erkan, filmde başarılı bir performans sergileyerek yönetmeninden tam not aldı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Üye OlŞifremi Unuttum

Son yorumlar