Narlıdere Belediyesi’nin Kişisel Gelişim Kurslarında Kayıtlar Başladı

admin
Eylül 20, 2022

Narlıdere Belediyesi’nin talep ve isteklere göre şekillendirdiği kişisel gelişim kurslarında güz dönemi kayıtları başladı. Birçok branşın yer aldığı kurslara vatandaşları davet eden Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımızın kişisel gelişimlerini destekliyoruz. Açtığımız kurslar, sosyal ve kültürel ilişkilerin geliştirilmesine ve kültürel değerlerimizin korunmasına da büyük katkı sağlıyor. Tüm vatandaşlarımızı kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

 

Sosyal belediyecilik faaliyetlerini özenle yürüten ve bu alanda birçok projeye imza atan Narlıdere Belediyesi’nin kişisel gelişimi desteklemek amacıyla hayata geçirdiği kurslarda güz dönemi kayıtları başladı. Belediyenin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan ve Ekim-Haziran döneminde düzenlenen kurslara kayıtlar sürekli olacak. Yaş sınırının bulunmadığı kurslarda dersler, alanında uzman eğitimciler tarafından verilecek. Hafta içi ve hafta sonu olarak planlanan kurslarda eğitim gören kursiyerler, dönem sonunda performanslarını sergileme imkânı da yakalayacak.

 

BAŞKAN ENGİN: VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ

Kişisel gelişim kurslarını şekillendirirken vatandaşların istek ve beklentilerini göz önünde bulundurduklarını söyleyen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Kurslarımızın kapısı tüm vatandaşlarımıza açık. Alanında uzman eğitmenlerimiz tarafından verilen kurslarımız bu dönemde de büyük bir ilgi görecek. Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımızın kişisel gelişimlerini destekliyor; onlara beceri ve yetkinlik kazandıracak faaliyetlerimize yenilerini ekliyoruz. Açtığımız kurslar, sosyal ve kültürel ilişkilerin geliştirilmesine ve kültürel değerlerimizin korunmasına da büyük katkı sağlıyor. Tüm vatandaşlarımızı kurslarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

 

HANGİ KURSLAR VAR?

Narlıdere Belediyesi’nin büyük ilgi gören kursları; TSM Korosu, Pop Koro, Çok Sesli Koro, Yetişkin Resim, Çocuk Resim, Ritim, Keman, Gitar, Bağlama, Piyano, Yan Flüt, Etkili Sunum ve İletişim Teknikleri, Kayıp Sanat Deri Gön ve Saraciye İşlemesi, Dans ve Halk Oyunları, Tiyatro ile Akıl ve Zeka Oyunları alanında düzenleniyor. Kurslara kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar Narlıdere Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvurabilecek, 238 30 01 – (1111-1118) numaralı telefondan bilgi alabilecek. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Üye OlŞifremi Unuttum

Son yorumlar