Schneider Electric Türkiye, Orta Asya ve Pakistan Bölgesi Pazarlama ve İletişim Direktörü görevine Elif Özyurt atandı

admin
Haziran 21, 2022
  • Elif Özyurt; Schneider Electric Türkiye, Orta Asya ve Pakistan Bölgesi Pazarlama ve İletişim Direktörü olarak göreve başladı.

 

 

Enerji yönetimi ve otomasyonunun dijital dönüşümü alanında dünya lideri olan Schneider Electric; Türkiye, Orta Asya ve Pakistan Bölge Pazarlama ve İletişim Direktörü olarak Elif Özyurt’un atandığını duyurdu. Nisan 2022 itibarıyla Schneider Electric’e katılan ve yeni görevine başlayan Özyurt, şirketin bölgedeki iletişim ve pazarlama faaliyetlerinden sorumlu olacak.

 

Profesyonel iş yaşamına Anel Group’ta başlayan Özyurt, ardından Alcatel Lucent ve Nokia firmalarının kurumsal iletişim departmanında yöneticilik görevlerinde bulundu. Sonrasında 2017-2021 arasında Novartis İlaç’ta lokal ve global rollerde görev alan Elif Özyurt, Schneider Electric’e katılmadan önce son olarak Baymak’ta İletişim ve Sürdürülebilirlik Direktörü görevinde bulundu.

 

Elif Özyurt Bahçeşehir Üniversitesi’nde Reklamcılık ve Halkla İlişkiler doktorasına devam ediyor ve Marmara Üniversitesi Endüstriyel Psikoloji master derecesi ile İstanbul Üniversitesi Ekonomi lisans derecesi bulunuyor. 

 

Elif Özyurt’un uzmanlık alanları arasında Entegre Pazarlama İletişimi, Kurumsal İletişim, Stratejik İletişim, Kriz ve Değişim Yönetimi, Organizasyonel Gelişim, Yönetim Sistemleri ve İş Süreçlerinin İyileştirilmesi gibi konular yer alıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Üye OlŞifremi Unuttum

Son yorumlar