Sermaye piyasalarının lider kuruluşundan 30.yılına özel kampanya

admin
Eylül 15, 2021

Sermaye piyasalarının her alanında lider olma vizyonuyla hareket eden Gedik Yatırım, 30’uncu kuruluş yıl dönümüne özel olarak düzenlediği kampanya ile fark yaratıyor.

 

TÜRKİYE’NİN lider yatırım kuruluşlarından Gedik Yatırım, 30. kuruluş yılı kutlamaları çerçevesinde 30 Kasım tarihine dek sürecek olan kampanyasıyla yatırımcılarına özel hediyeler veriyor. Kampanya dönemi boyunca kampanya şartlarını yerine getiren yatırımcılar 100 TL komisyon iadesi, BluTV üyeliği, Finnet ve Fintables üyelikleri, HOP Scooter ve Scala Yayıncılık indirimleri ile anlık veri paketi hediyelerinden yararlanacaklar. 

 

Kampanya dönemi içerisinde online hesap açılışı (sozlesme.gedik.com) gerçekleştiren yatırımcılar scalakitapci.com adresinde geçerli olmak üzere 30 TL değerinde Scala Kitapçılık indirim kodu ve HOP Scooter uygulamasında geçerli 10 TL değerinde indirim kodu kazanacaklar.

 

Gedik Yatırım’da kampanya dönemi süresince hesap açan yatırımcılar, her ayın son günü itibari ile yatırım hesaplarındaki bakiye tutarlarına göre belirlenen anlık veri paketlerini kullanmaya başlayacaklar.

 

Gedik Trader web ve mobil uygulaması aracılığı ile pay senedi ve VİOP’ta aylık 20.000 TL ile 100.000 TL aralığında işlem yapan yatırımcılar 6 aylık BluTV üyeliğini kazanacaklar, aylık 100.000 TL ve üzeri işlem yapan yatırımcılar ise 3 ay boyunca geçerli Fintables veya Finnet 2000 Plus üyeliklerinden dilediğini seçebilecekler.  

 

Öte yandan Gedik Trader web veya mobil işlem platformu üzerinden kampanya döneminde işlem yapan tüm yatırımcılar, işlemlerinde 100 TL’ye kadar komisyonun iadesine de hak kazanacaklar.

 

Onur Topaç: “Yatırımcılarımız için sürprizlerimizi sürdüreceğiz”

 

Kampanya hakkında konuşan Gedik Yatırım CEO’su Onur Topaç, şunları söyledi: “Gedik Yatırım olarak 30 yıllık yatırım deneyimimizle Türkiye’nin lider yatırımcı kuruluşlarından biri olarak daha büyük adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Gerçekleştireceğimiz yeni kampanyamızda yatırımcılara heyecan verecek hediyeler sunuyoruz. Biz, şimdi ve geçmişte olduğu gibi gelecekte de liderlik vizyonuyla sermaye piyasalarında önemli roller üstlenmeye devam edeceğiz. Gedik Yatırım olarak 30.yılımızı yatırımcılarımızla bu kampanya ile kutluyoruz.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Üye OlŞifremi Unuttum

Son yorumlar