Serpil Ulusam Gökçe’ye Sorduk…

Admin
Eylül 24, 2022

Serpil Ulusam Gökçe, sizi 300’den fazla mimarı yapıya hayat veren başarılı ve güvenilir mimar olarak tanıyoruz. Eşiniz de sizin gibi başarılı bir diş hekimi olarak tanınmakta. Müziğe olan ilginizi biliyorduk ama inanılmaz bir şekilde müzik sektörüne Pamaro Production ile giriş yaptınız. Bu da müzik sektöründe büyük ses getirdi. Pamaro Production’ın kuruluş hikayesi nedir?

Serpil Ulusam Gökçe; “Müziğe ilgim her zaman vardı. Küçük yaşta enstrümanlarla aşır neşir oldum. Bu durum yaşım ilerledikçe, sanki bir uzvum gibi oldu. Nereye gitsem bir enstrüman çalmak ister veya o yerin sanatçıları ile tanışırdım. Beni tanıyanlar bir işe el attığımda neler yapabileceğimi bilir. Mimarlık alanındaki yaptığım çalışmalarla birlikte iletişimim, müzik türlerine olan ilgim, öngörüm beni müzik sektörüne doğru sürükledi. Pamaro Production’ın kuruluşu da böylelikle başladı. Başta kurulurken biraz endişem vardı. Sonuçta farklı bir sektördü. Ancak ailem ve sevenlerimizin destekleri, yapmayı düşündüğümüz projelere olan ilgi, bana apayrı bir güç kattı ve Pamaro Production’ın hikayesi başladı. Zorlu bir süreç olacağı kesin ancak imkansız değil. Bu nedenle yapacaklarımızı düşündüğümüzde, elimizdeki imkanlar ve projelerle birleştirince ortaya bambaşka çıktı. Bugün bana gelen destekler ve öneriler ne kadar doğru yolda olduğumu gösteriyor. Ayrı bir güç ve his uyandı içimde. Bu nedenle Pamaro’nun kuruluşundan daha çok yükseliş hayatını pek çok farklı yerde görüp duyacağız. Alacakaranlığı atlattık, şimdi gün doğumunun keyfini çıkarmanın vakti geldi çattı”

-Pamaro Production’daki çalışmalarınızda başarılı ve genç isim Murat Kankılıç da dikkatimizden kaçmadı. Murat Kankılıç pek çok ünlü ile çalışmış olan tanınmış bir prodüktör. Murat Kankılıç ile yollarınız nasıl kesişti?

Serpil Ulusam Gökçe; “Murat Kankılıç sektörde sevilen, genç ve başarılı bir prodüktör. Kendisini sadece sektörden takip etmekle kalmıyorum aynı zamanda 30 yıllık bir geçmişimiz var. Çocukluk arkadaşıyız desem yanlış olmaz. Murat’ın çalıştığı ünlü isimler, yaptığı farklı projeler ve kulaktan kulağa yayılan şarkılarda mutlaka parmak izi var. Murat’a projelerimden bahsettiğimde, çalışmalarımızın Türkiye’de ilgi göreceğini belirtti. Murat Kankılıç gibi başarılı bir insan ile işbirliği içerisinde olmak, beraber yorulmak, beraber bir çalışma yapmak farklı bir güç ve mutluluk. Murat’ın öngörüleri, sektördeki tecrübesi yatsınamaz derecede önemli. İnanıyorum ki yapacağımız çalışmalarda da mutlaka izlerini göreceksiniz. Pamaro Production çalışmalarında genç ve sektörün yakından takip ettiği isimler ile hızımıza hız katacağız. Ailemizin, sevenlerimizin ve hiç şüphesiz ki Murat gibi tecrübeli kişilerden oluşan insanlarla daha da öteye taşıyacağız. Yapacağımız çalışmalar ile mutlaka farkı göreceksiniz”

– Pamaro Production bünyesinde Cenk Türk’ün de yer aldığını öğrendik. Türk Müziğinin unutulmaz ve önemli sanatçıları Orhan Gencebay, Ebru Gündeş, Burçin Birden gibi ünlü isimlerin şarkılarını ve bestelerini Cenk Türk’ün seslendireceği duyumunu da aldık. Bu çok önemli ve güzel bir durum. Cenk Türk hakkında düşünceleriniz neler? Yeni isimler ile çalışmalarınız olacak mı?

Serpil Ulusam Gökçe; “Gençlerin sıkı takip ettiği genç ve başarılı yeni isimlerden biri Cenk Türk ile çalışmalara başladık. Ben Efendi Değilim, Yanmadın Mı?, Aldırma Deli Gönlüm gibi şarkılarıyla tanıdığımız Cenk Türk, daha farklı şarkılarla da karşınıza çıkacak. Aldırma Deli Gönlüm’ün söz ve bestesi Sezen Aksu’ya ait ve Cenk Türk de gayet başarılı bir şekilde seslendirdi. Cenk Türk’ün seslendirdiği şarkılar; Orhan Gencebay, Ebru Gündeş ve Burçin Birden gibi sanat hayatıyla, şarkılarıyla tanıdığımız ünlü sanatçılarımız tarafından büyük beğeni topladı. Arabesk-Fantezi dalında tanınmış usta sanatçılarımız Cenk Türk’e şarkılarını söyletmesi ayrı bir başarı, bestelerini vermesi apayrı bir başarıdır. 2023 yılında damga vuracağına ve müzik sektöründe rüzgar gibi eseceğimizi söylerken abartamadım. Hiç şüpheniz olmasın. Tekrar belirtmek isterim ki genç, tarzı ve sesiyle takdir toplayan pek çok yeni isim ile çalışmalarımıza başladık bile. Hep birlikte bekleyip göreceğiz. Sizden biraz sabır diliyorum. Çalışmalarımız yakında sizlerin takdirinde olacak”

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Üye OlŞifremi Unuttum

Son yorumlar