Ürkmez stadına kavuşuyor; Şehit Osman Koç Stadı yenileme çalışmaları başlıyor

admin
Ağustos 18, 2022

Ağustos ayında ihalesi gerçekleştirilen Şehit Osman Koç Stadı yenilemeyi gerçekleştirecek olan Ekerler İnşaata teslim edildi. Müjdeyi AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın verdi; “Stadın yenileme çalışmaları pazartesi günü itibari ile başlıyor”

 

Ürkmez’de bulunan ve uzun zamandır âtıl halde olan Şehit Osman Koç Stadı yenilenmesi için AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın ve AK Parti Seferihisar Teşkilatı girişimleriyle Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yatırım planına alınmıştı. Yedi buçuk milyon lira bütçe ayrılan Şehit Osman Koç Stadı ağustos ayı başında gerçekleştirilen ihale sonrasında bugün yenileme çalışmasını gerçekleştirecek olan Ekerler İnşaat yetkililerine teslim edildi.

 

Müjde yine Ürkmez’de geldi

Daha önce gerçekleştirdiği Ürkmez ziyaretinde ihale müjdesini alan Başkan Aydın, tesis teslim haberini de yine Ürkmez’de aldı. Çalışmaların pazartesi günü başlayacağının haberini veren Başkan Aydın, “İhalenin gerçekleştirilmesi müjdesini burada Ürkmez’de almıştık, tesis teslim haberini de yine Ürkmez’de alıyoruz. Bizim için anlamı büyük olan şehidimizin adını taşıyan Şehit Osman Koç Stadı için çalışmalar çok güzel bir şekilde ilerliyor. Bu hoş tesadüfler doğru yolda olmanın bir ödülü bizim için” diyerek sevincini dile getirdi. Şehit Osman Koç Stadı’nın Ürkmez’e ve şehidin adına yakışan bir tesise dönüşeceğini söyleyen Başkan Aydın, “Yenileme çalışmaları tamamlandığında Şehit Osman Koç Stadı tıpkı Seferihisar İzzet Gül Stadında olduğu gibi her yaştan sporseverin keyifle spor yapabileceği donanımlı bir tesis olacak” diye konuştu.

 

Yüz elli günde teslim edilecek

Çalışmalar hakkında bilgi veren Ekerler İnşaat yetkilileri tesisin 150 günde tamamlanarak hizmete açılacağını dile getirdi. Teknik bilgi veren yetkililer, otluk alana dönüşen zeminin FIFA belgeli suni saha ile kaplanacağını, spor müsabakalarını izlemek isteyen sporseverlerin rahatça müsabakaları takip edebilecekleri 240 kişilik çelik konstrüksiyon tribün ve sporcuların hazırlıklarını yapabilmeleri için konforlu betonarme soyunma odaları ile ışıklandırma ve çevre düzenlemesi de yapılacağını söyledi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Üye OlŞifremi Unuttum

Son yorumlar