Öncü yazılım şirketi OBSS Avrupa'dan sonra Azerbaycan ofisiyle Orta Asya'ya açılıyor

admin
Mayıs 8, 2024

OBSS Azerbaycan’da bankacılık başta olmak üzere sigorta, perakende, start-up ve e-ticaret sektörlerine danışmanlık hizmeti sağlayacak. 

Global alanda ölçeklenebilir yazılım çözümleri ile müşterilerinin dijital dönüşüm yolculuklarında güvenilir bir çözüm ortağı olan OBSS, İstanbul, Ankara, Amsterdam ve Londra’daki ofislerinin ardından şimdi de 18 yıllık tecrübesiyle Bakü’de müşterilerine katma değerli çözümler sunacak. Finans, sigortacılık, telekomünikasyon, perakende ve daha birçok sektöre verdiği teknoloji danışmanlığı ve uçtan uca yazılım çözümleri hizmetleriyle bilinen OBSS, Azerbaycan’la birlikte Avrupa’dan sonra Orta Asya pazarında da büyümeyi hedefliyor. 

“Yurtdışı pazarlarda büyümeye devam edeceğiz”

OBSS Kurucusu ve CEO’su Zafer Şen yeni açtıkları Bakü ofisi hakkında şunları söyledi: “OBSS’yi, girişimcilik ruhuyla 2005 yılında bir yazılım ve danışmanlık şirketi olarak kurduk. Bugün ise Türkiye’nin en büyük kurumsal teknoloji danışmanlık şirketlerinden biri olarak, aynı heyecanla faaliyetlerimize devam ediyoruz. Türkiye, İngiltere ve Hollanda’daki ofislerimizin ardından yeni ofisimizi kardeş ülkemiz Azerbaycan’da açmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Azerbaycan’da vereceğimiz hizmetlerle global büyüme yolculuğumuza devam edeceğiz. Azerbaycan’da pek çok farklı sektörden önemli şirketlere danışmanlık hizmeti veriyoruz. Bu şirketlerin arasında Azerbaycan’ın  en büyük bankası International Bank of Azebaijan da halihazırda müşterimiz olarak yer alıyor. Bu önemli referansın ardından Bakü’de büyümeyi, yeni ofisimizle birlikte, orta ve uzun vadede Kazakistan ve Özbekistan gibi bölge ülkelerine de hizmet vermeyi hedefliyoruz. Yenilikçi yazılım çözümleri ile teknoloji danışmanlık hizmetlerimizi farklı ülkelerle buluşturmaya ve büyümeye devam edeceğiz.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Üye OlŞifremi Unuttum

Son yorumlar